Parismagi

IMG_3077

 

Regnet rinner ner för rutorna på kontoret och jag sitter och blickar tillbaka till helgen i Paris för ett par veckor sedan. Längtar tillbaka till 13 grader, öppna skor, tunna kavajer och blomstånd i varje hörn. Ska försöka återskapa lite Parismagi genom att unna mig en bukett blommor på Hötorget på väg hem från jobbet och dricka vin med kompisar ikväll.
 
Ni har väl inte missat min lilla vintageguide i Marais eller lista på 5 bra ställen att dricka vin i Paris på?
 
IMG_3307

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jobbar du här på Metro mode eller har du något annat utöver den här bloggen?

  Emma 2016-03-04 17:05:48 http://emmaback.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! Jag jobbar som modeskribent på Metro Mode, med bloggen och mars ut även på Nelly.com där jag är content coordinator. From april börjar jag som stylist på H&M!

   Fanny Ekstrand 2016-03-04 18:11:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!