MISSION IMPOSSIBLE: BIKINIJAKTEN

weekday bikini

Varje sommar, samma problem. Jakten på den perfekta bikinin är nästan lika intensiv som jakten på de perfekta Levi’s 501 jeansen. Man gör försök på försök, går in i klaustrofobiskt trånga provrum med lampor på exakt alla fel ställen och försöker att i tankarna byta bort plastgalgar och dammiga speglar mot sandstränder och böljande vågor. Jag misslyckas varje gång.

Men så var jag inne på Weekday när jag och Viola var i Köpenhamn och hittade en liten, svart trekants-bh. Utan överflödigt tingel-tangel, vaddering massivt nog att fylla en madrass och utan tre meter snöre man aldrig får fason på. Needless to say, jag slog till. Och idag inviger jag den på balkongen i sällskap av en melonsallad och en dator med en full to do-list. I hopp om att kanske få lite färg på näsan inför #NellyPoolParty imorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hahaa, du tog orden ur munnen på mig. EXAKT så känner jag också och vet du, EXAKT den där bikinitoppen köpte jag också i helgen! Det var perfektion i provrummet! 😀 Jag köpte ett par högmidjade bikinitrosor till med prickar på från Monki ala 60-tal. Så fint ihop. Sommaren är räddad 😀
  Ha en fin söndag fina du! 🙂

  Maggie 2015-05-10 09:37:44
  Svara
 • Hej! Undrar vart klänningen som du håller upp på en bild i Petras blogg är köpt (den rosa)? Så fin!

  Emma 2015-05-08 10:28:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!