ATT TRÄFFA DEN RÄTTE

Levis 105 CT

 

Att jag är en jeans-tjej, råder ingen tvekan om. Jag älskar blåtyg och jag har en hel byrå med tre stora lådor dedikerade till enbart denim. 
Min största besatthet de senaste åren har varit Levi’s gamla supermodell 501. Att hitta de perfekta 501:orna är som att hitta en kille. Det tar en herrans massa tid, det är totalt värt det och de slits med hälsan tills det en dag spricker. Varpå man är lite vilsen ett tag, försöker ersätta de perfekta paret med andra som inte riktigt blir rätt och intalar sig att jag behöver inte de där 501:orna, tills man en dag hittar rätt igen. 

Nu behöver du dock inte göra jakten till ett heltidsjobb längre, för nu har Levi’s (tack gud) blåst liv i ett av modehistoriens mest betydelsefulla plagg igen. Levi’s 501 CT. Om ändå allt kunde bli så enkelt. Tinder, någon? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har följt din blogg ett tag men aldrig lämnat någon kommentar men nu jäklar känner jag att det är dags. Jag måste hylla dig för du skriver med sån otrolig finess! Alltid lika trevligt att titta in här!

  Terese 2015-04-13 19:15:38
  Svara
  • Svar på Tereses kommentar.

   Tack så väldigt mycket! Så glad och tacksam att du kommenterade samt klickar dig in 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-04-13 21:17:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!