Add to bag är tillbaka

Efter ett långt sommarlov är min och Viola Bergströms podcast tillbaka. Ni har väl inte missat senaste avsnittet? Lyssnar gör ni här. 
Den här säsongen av Add to bag så ska vi göra vårt allra bästa för att ge er en ännu lite ärligare version av branschen vi båda befinner oss i. Blanda upp höstens trender med fler tips om hur man gör hållbarare val. Om någon har en fråga ni vill ha besvarad eller tips på ett ämne vi inte får missa, hit us!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Som jag har längtat!

    Josefine 2018-10-30 10:27:41 https://varmepumpeshopen.no/
    Svara
  • Gud vad roligt! Jag skulle gärna vilja höra ett avsnitt om inredning, tycker båda ni har väldigt fina hem och verkar även vara bra på att fynda. Så det skulle vara intressant att höra om era favoritmöbler (både som ni äger och inte äger), hur man får det hemtrevligt, bästa fynd-tipsen osv.

    Moa 2018-10-16 10:18:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!