Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Neon lights

Är det inte fantastiskt hur man i modebranschen aldrig kan säga aldrig? Sist neon var på tapeten försökte jag mig på trenden för att se mig själv falla platt. Det var inte för mig. Sedan dess har jag använt det som ett starkt bevis på att man faktiskt kan säga aldrig, för neon skulle jag aldrig ha på mig igen. 

ENTER PRADA FALL WINTER 2018. 

Och där står jag igen. Men en polotröja i var hand. Grälla nog att lysa upp en hel stad i nattmörkret. Och jag skäms inte ens? Nu vill jag bara ha det med på ett hörn i varenda outfit jag sätter ihop. 

Jag vet inte om det är the power of fashion eller the power of Muiccia Prada. Men jag har fått äta upp mina egna ord and they were good. 

Check set, & Other stories. Boots, H&M. Turtleneck, Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson