Neon lights

Är det inte fantastiskt hur man i modebranschen aldrig kan säga aldrig? Sist neon var på tapeten försökte jag mig på trenden för att se mig själv falla platt. Det var inte för mig. Sedan dess har jag använt det som ett starkt bevis på att man faktiskt kan säga aldrig, för neon skulle jag aldrig ha på mig igen. 

ENTER PRADA FALL WINTER 2018. 

Och där står jag igen. Men en polotröja i var hand. Grälla nog att lysa upp en hel stad i nattmörkret. Och jag skäms inte ens? Nu vill jag bara ha det med på ett hörn i varenda outfit jag sätter ihop. 

Jag vet inte om det är the power of fashion eller the power of Muiccia Prada. Men jag har fått äta upp mina egna ord and they were good. 

Check set, & Other stories. Boots, H&M. Turtleneck, Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!