What I’ve saved from Instagram lately

Det var länge sedan jag vräkte ut mig allt som inspirerar mig på instagram just nu och lagras på hög i fliken längst till höger (exakt hur jobbigt var det den där veckan när det tog bort den och flyttade upp den till profilinställningar??????) men jag får helt enkelt skylla på att april har varit min stressigaste månad på länge. Nu däremot: maj. Uteserveringarnas högtid och de ljusa kulörernas högborg. Därför: låt oss simma bland gräddvita kostymer, gula 90talsrutor, mules, vårblommor, mules, miniväskor och allt annat som matchar ett glass vitt vin i solen.

Sources: Vogue, Jaquemus, Mari Giudicelli, Poppy Kalas, Alexa Chungstagram. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Great post idea!
  xx Kirsten

  Kirsten 2018-05-03 18:41:57 http://justcoffeegirl.blogspot.de/
  Svara
 • Hej Fanny! Hur i allsin dar gör du detta kollaget? Så fint! Jag är nyfiken på vilken sida/app du använt. Tack för en inspirerande blogg! Kram

  Elsa 2018-05-02 18:17:14
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej! Åh det är superlätt, jag gör det i Photoshop 🙂 Tack själv för att du kikar in!

   Fanny Ekstrand 2018-05-03 06:48:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!