Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Error: Silk Shirt


Jag är inte den som drar på mig en liten fjäderlätt sidenskjorta och sedan känner mig piffig redo att ta an dagen som natten. Mina skjortor är nästan uteslutande från herravdelningen och i pappersliknande poplin. Det är min safe zone. Men så la jag ögonen på den här syrenbaben och kunde inte hålla mig. Men sedan blev det error i huvudet. Hur ska jag kunna bära den här skjortan utan att 1. se ut som som en lärarpraktikant eller 2. en mamma från någon utav de finare förorterna på konferens. Det är inte något fel på något utav de två alternativen. Men det är inte jag.

Då återstod bara en sak. Tubsockor i sandaler. För om det inte fular till så gör ingenting det. Sagt och gjort.

Så, hur fin är min nya skjorta??

Silk shirt, H&M. Skirt, Arket. Knit, H&M. Sunglasses, Céline. Bag, Loewe. Fluffy slides, ATP Atelier. Socks, Nike.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Lärarpraktikant!!! Skrattade rakt ut när jag läste det. Tror skjortan hade varit fin med någon färgglad polo under? Brukar vara min räddning när jag känner att liknar min moster liiiite för mycket. Gillar din styling här med såklart. Kramiz

    Sarah M 2018-04-09 21:36:29
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!