Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I stole my boyfriends look and I am not sad about it

Igår kväll landande vi i ett vårljummet Rom. Och även fast solen precis hade gått upp när jag drog på mig min linnekostym och traskade över bron för att handla frukost så var sandaler ett perfekt skoval.

Insåg sedan lite för sent att jag kopierat den här looken direkt från min kille som sportade linnekostym, tenniströja och exakt samma lilla väska (dock inte fluffiga sandaler till, och tack gud för det va?) redan för tre somrar sedan. Man brukar ju säga det, att de som håller fast vid sin stil blir trendiga igen och igen och igen, bara tiden får gå. Så i år är han min sommarstilikon.

Linnen suit, H&M. Polo shirt, Toteme. Sandals, ATP Atelier. Bag, Louis Vuitton.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!