Pretty in pastels

Efter en lång vinter är jag ju som sagt mer än redo att byta till min redan ganska väl tilltagna vårgarderob. Att planera för det varmare delen av halvårets garderob är något jag gjort till lite utav en sport. För vet ni vad som är nästan lika roligt som att ha på sig kläder? Drömma om dem. Ett citat utav en riktigt riktigt skadad modearbetare.

Pasteller har aldrig riktigt varit min starkaste sida, någon som kan ha att göra med det faktum att när det väl blir dags för dem, så ser hela jag ut som en pastellfärg i skalan isblå-grågrön. Winter rarely treat me well om man säger så. Men om vi tar oss i akt och bortser från det ett slag så kan ni ovan se min drömshoppinglista i ämnet vårpasteller.

Blazer, Acne Studios. Shirt, H&M. Skirt, Ellery. Earrings, Zara. Glasses, Le Specs. Mules, Jacquemus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny!

  Jag håller på med bildredigering, illustrationer och retouch.
  Skulle du någon gång vara intresserad av att redigera/retuschera en bild så vet du att jag finns 🙂

  Bilder och info kan du hitta på: https://www.bildredigering.nu

  Rebecca 2018-04-06 14:08:26 https://www.bildredigering.nu
  Svara
 • Alltså drömupplägg! Till och med jag som inte är en beundrare av pasteller blir allt lite extra sugen. Kjolen är ju en dröm.

  Nathalie 2018-04-03 19:55:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!