Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Garden tea party

Precis samtidigt som jag slängde upp dunjackan på vinden (ev ett beslut jag kommer att få ångra, visst april?) så kom suget efter annat än jeans och stickat. För trots att min garderob redan är full av vårens blommiga mönster, är det som att jag inte unnat vintern att använda dem riktigt än. De har inte kommit till rätta. Jag sparar nämligen andaktsfullt plagg och accessoarer för tillfällen där de verkligen kommer till rätta. Vare sig det är med jeans eller snörade sandaler. Vintern har helt enkelt inte varit värd småblommigt och svepande skira kjolar.

Dress, & other stories. Denim, Weekday. Boots, Vagabond. Sunglasses, Céline.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!