Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Chandler Bing calling

Min påskhelg har knappast varit någon shoppingresa, men jag missar aldrig att svänga förbi de lokala genbrugen när jag är på danska landsbygden. Och denna gång lyckades jag pricka in ett utav de plagg jag har på min radar just nu, nämligen den kortärmade skjortan. Chandler Bing från Friends paradplagg och den absolut tantigaste ganska många kan tänka sig. Men man kan också säga att det är väldigt Stella McCartney SS18 och det låter kanske lite sexigare?

Yellow corduroy pants, Zara. Short sleeve shirt, vintage. Stripe shirt, By Malene Birger. Sandals, Dr Martens. Bags, ATP Atelier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!