Swede gone dane

Jag har lämnat Sverige för danska landsbygden och försöker anamma stilen bäst jag kan. En off white kabelstickad tröja med klädda knappar anyone? Jag matchar den med en Tuborg och smørrebrød till lunch och med en helgkalender full av små genbrug.

Men från något danskt till någon väldigt svenskt. Mina nya blåtyg signerade Weekday kan vara det bästa jag trätt över mina vintervita ben på väldigt länge. Äntligen kan jakten på de perfekta jeansen vila ett slag. Dessa har allt jag söker: anti fit och det bästa från åttiotalet, väldigt bleka jeanstrådar.

Blazer, vintage. Knit, Gestuz. Jeans, Weekday. Bag, ATP Atelier. Sunglasses, Céline. Sandals, Dr Martens. Socks, Hysteria.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!