Why you can’t have too many trenchcoats

Trenchcoaten har utan att jag riktigt reflekterat över det så smått tagit över mitt liv eller kanske mer korrekt min garderob. Jag räknade i förra veckan antalet till drygt 20 och kunde efter ett par minuters rannsakan inte förmå mig att göra mig av med en enda. DE ÄR ALLA TA MIG TUSAN HELT OLIKA. How can that be? 

Den ena är oversize, den andra är med olika knäppningsalternativ och den tredje är i mönster eller kul färg. Och alla går såklart att styla på totalt olika vis såklart. Här är mina tre favoriter. 

Som klänning

Eftersom att våren flitigt yrkar på den akademiska kvarten så får de trenchar som är lite tunnare extraknäcka som klänning. Varför inte till ett par riktigt gula sockboots så kommer ingen tänka på att dina ben inte sett solen sedan tidernas begynnelse.

Trenchcoat, Lindex. Sockboots, Nelly.
Socks, By Malene Birger. Shoes, Topshop.

Lager på lager

För den lite med extravaganta blir en andra trenchcoat på din första trenchcoat ett trevligt släp eller en extra kjol. Fungerar väldigt bra när du precis varit ute och kommit in men inte vill hänga av dig jackan för att fyra fickor är bättre än två alternativt att det är för lång kö till garderoben.

Checked trench, Topshop.

Dubbelt upp

Jag vet att detta klassas som lager på lager men jag ville ändå ha två rubriker för hur olika är inte detta ändå? Jag säger som jag alltid gör. Är en jacka för kall, kompensera med en till. Det är lite min livsfilosofi och det går ju att applicera på det mesta får man väl ändå säga.

Pants, Sportmax.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!