Sets 4 spring

Något som växt på mig över de senaste åren är kärleken för set och kostymer. Konventionella mittknäppta kostymer, pyjamaser och set som tar för sig.
I vår är set och den monokroma looken enorm vilket ju lett till att cyber och såklart även fysiska butiker riktigt svämmar över att snygga varianter. Cher Horowitz hade varit överlycklig för det blir knappast mer Clueless än så här.
Och även om en pyjamas in daylight aldrig är fel ammiright så är det faktiskt de set med lite mer struktur som jag är extra intresserad av i vår.

Skuiten (skirtsuit, skiruit etc kärt barn har många namn och såklart fler än dessa hemmakokta hybrider)

Blue set, Mango. Checked set, J.Lindeberg.

Jag nämnde ovan Cher i Clueless om den eviga stilikonen när det kommer till detta ihopkok och varför egentligen ens ta upp någon annan. Jag vill nästan ha knästrumpor till också bara för att understryka vilket hommage detta är. Men fortsättning följer för båda set ovan kommer att flytta in i min garderob. En är lite mer rivieran och den andra The Office. Jag vill alltså ha båda i mitt liv.

Yellow denim set, Ganni. Bleached denim set, Weekday.

Vårens hetaste hetaste kostym är den kanadensiska. Men den behöver inte nödvändigtvis vara jeansblå! Utan gärna riktigt blekt eller infärgad. Bär med klumpiga klackar eller klumpiga sneakers. 10/10.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!