Dad on vacay: short sleeve shirt

Ni som hängt med vet ju att halva min garderob består av skjortor eller varianter på skjortor. För mig är en skjorta den perfekta canvasen och kan i min mening både klä upp och klä ner en outfit samt toka till den eller för all del ge outfiten ett lugnt element. 

Den här vår och sommarsäsongen är jag allra mest inne på den kortärmade skjortan. Det finns något väldigt farsa på semester över den som jag inte kan hjälpa att älska. Inte helt otippat med tanke på hur hypade de övriga prylar som signalerar just pappa på semester är just nu, yes I am talking to you dad sneakers, magväskan och fyrkantig pikétröjor. Den kortärmade skjortan eller bowlingskjortan som jag vet att somliga vill kalla den, kan ju inte hjälpa att sola sig lite strålkastarna uppe på modescenen SS18. 

Men kan vi snälla besluta oss om en sak. Jag vet att man aldrig ska säga aldrig, men kan vi göra ett undantag? Låt oss aldrig ta tillbaka piratbyxan (och jag vet vad du tänker men nej en culotte är inte en piratbyxa). Tack på förhand. 

Shirt, vintage. Linnen pants, H&M. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!