Dressing for winter equation

När midvintern är ett faktum klär jag mig i.. lack?

Att februari inte behandlar mig särskilt väl är inte direkt någonting jag inte gillar att prata om. Och att tvingas klä sig trist(=praktiskt alltså men det vet ni ju alla som läser detta) är ju liksom bara kronan verket. Därför försöker jag se till att jag bär ett par outfits i veckan som ger det långfingret och den här kappan är verkligen essensen av det.

Praktisk = 0 (den är i pvc lack och alla vet hur plast reagerar i kyla, no? BLIR STENHÅRT)
Varm = 0. Se ovan. Plus knappt något foder. Skulle tro att en sopsäck är cirka lika varm.
Fin = 1000000%

Jag vet inte riktigt hur ni tolkar den ekvationen men för mig är det en riktig februarijacka. Höjer humöret 10 av 10 gånger. OBS enbart om man har nära till ett element.

Coat, Asos. Sunglasses, MaxMara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Inte riktigt min stil , men det passa bra på dig!

  Amanda 2018-02-25 11:22:16 http://nouw.com/milefjords
  Svara
 • Hej, på ett avsnitt på add to bag pratar du och Viola om eran bästa produkt, nämligen ett glowstick. Men vart har ni köpt detta och ligger det fortfarande på marknaden? Skulle bli jätte glad för svar, då drömmen är att ha så glowy skin som dig och Viola!! Kram

  Agnes 2018-02-22 21:57:57 http://agnes.lindvall.se
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej! Det vi pratar om kommer ifrån Glossier! https://www.glossier.com/products/haloscope heter Haloscope och vi båda har i färgen Quartz. De shippar inte till Sverige än, men om man har en kompis i USA eller London så kan man ju be denne att köpa och skicka! Annars vet jag många som köpt via ebay, ganska så överprisat, men just Haloscope har jag inte provat någon produkt som slår! 🙂 Åh men gulle dig. Kram!

   Fanny Ekstrand 2018-02-23 10:40:41
   Svara
 • Hej!
  Så snygg jacka! Var det längesedan du köpte den? Jag hittar den inte på asos hemsida..

  Kram:)

  joanna 2018-02-21 20:10:48
  Svara
 • Fanny!! Har inte med inlägget att göra meeen behöver hjälp från min klädguru (du.)
  Tar studenten i vår och vaaaad ska jag ha på mig??? Tänker kanske framför allt på balen?? Haatar vanliga balklänningar, men vill ändå känna mig snygg/sexig/cool. Kan du help a gurl out? Mitt enda krav (tyvärr) är att jag inte är rik och det måste därav vara relativt billigt vilket också begränsar.
  kram och puss!

  Linnea 2018-02-21 18:01:45
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Åh men bästa du tack!
   HM! Svårt med bal alltså. Jag hade antingen kört en väldigt uppstyrd klänning i längre modell och sedan färgmatchat ett par vida byxor under för megamega volym! Uppklätt men ändå megacoolt. Hade jag inte kört på det så hade jag nog letat med lykta efter en riktigt bra kostym. Tänk dubbelknäppt kavaj och ett par riktigt vida byxor med pjucks som ger benen massa extra längd. Och till båda looksen såklart ett par gigantiska örhängen.
   Hoppas du hittar något fab!
   Kram!

   Fanny Ekstrand 2018-02-23 10:46:38
   Svara
 • Såå snyggt!

  Emma 2018-02-21 14:57:34 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!