Does this suit make you feel loved?

Sista dagen på modeveckan i Köpenhamn bar jag den här satinkonstymen från & Other Stories som kan vara det vackraste i min garderob just nu? Dessvärre var det lite för kallt för att sporta den utan tillhörande fuskpälsjacka, men nog får den hjärtat att slå dubbla knappslag? Hehe.

Så fort snön slutar ösa ner här i Sveriges huvudstad så ska den få följa med på äventyr. Snacka om en quick fix. Man kan alltså vakna 5 minuter innan man ska vara någonstans, dra på sig denna fortfarande halvt sovandes och arrive flawless. Det är allt jag vill med mitt liv.

Satin suit, & other stories. Sneakers, New Balance.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!