Athleisure tennis star in the middle of the 70s who got some 90s vibes

Rubriken talar då om mitt mantra för våren 2018. I alla fall en del utav den. Den andra delen heter rosé och den tredje cowboyboots och klänning. Nåväl.

Tenniströjan är tillbaka och jag tar emot den med öppna armar tillsammans med stora kavajer och kostymer och örhängen som ser ut att ha kostat som en lägenhet i Borås men som egentligen går loss på en stockholmslunch. Grädden på moset är såklart magväskan som inte bara är snygg och brännhet utan dessutom praktisk (!!!). Man får passa på så längre det bjuds och det tänker jag minsann göra. Lika så gäller ju the ultimate athleisure plagget, slacksen, som jag kommer att matcha med alla gubbiga kavajer jag får tag på.

För att finta looken idrottslärare VT 18 kommer den kommande säsongen att gå i the mules tecken. Samtliga skor utan häl som genom ett slag av ett trollspö fixar fram lite anklar, längd och svagt os av Audrey Hepburn.

Suit, Petar Petrov. Blazer, Zara. Lilac tennis shirt, Tibi. Blue tennis shirt, Zara. Slacks, Adidas. Mules, & other stories. Bum bag, Miu Miu. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!