TRIGGER WARNING: COWBOY BOOTS

Cowboyboots känns som en vattendelare. Det är liksom lika mycket en trigger för folk som det är något som många nickar gillande åt. Jag tillhör ju då gruppen av det senare slaget. Ni vet att jag många gånger pratat om att jag är på jakt efter bootsversionen av sandalen. Den eviga leisuredetaljen som gör en galaklänning tisdagsapproved och c00l. KAN JAG EVENTUELLT HA HITTAT 2018s SANDAL HOMMAGE???

OBS viktigt får ej ses med tidiga 2000-talets glasögon á la Britney Spears (vsg för googling).

Nej, tänk istället Ganni. Och tänker du sedan Ganni, och sommarens luftiga blommiga klänningar, en midkjol och överdimensionerad herrkavaj och trenchcoats så tror jag ta mig tusan att jag är hemma? Ska sätta denna teori på prov under våren.

Cowboy boots, vintage. Skirt, Zara. Fur collar, STAND. Sunglasses, Céline. Militaryjacket, vintage.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!