Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pretty (and rain proof) in pink

Köpenhamn är kända för mycket, bland annat moderna alkohollagar, flertalet insta famous restauranger, hemstad till några av modevärldens mest hypade märken just nu, men också dåligt vinterväder. Regnet är ständigt runt hörnet och den hårda vinden gör sig ständigt påmind i nacken. Att åka ner till huvudstaden i Danmark utan regnjacka är alltså en dålig idé. Jag packade ner den bästa jag kunde hitta, en rosa spetshistoria som inte gör någon 90talist besviken.

Rain coat, STAND. Jeans, Levis silver tab. Beret, Hattbaren. Straw bag, Chêne. Mules, Maryam Nassir Zadeh.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Supersnygg outfit! Har du något tips på hur man får sin blogga tt växa??

  Jag är 17 år och bor i Lund. Min absolut största dröm är att bli en bloggare, inte för att bli känd utanför att bilder och mode är det BÄSTA jag vet i hela världen. Jag har startat en blogg men det är bara min mamma och några av mina kompisar som läser den, själv lägger jag ner mycket tid och tycker att bilderna är bra. Men ingen hittar dit. Hur ska jag göra för att kunna bli något inom detta? Studentstessen börjar smyga sig fram och jag vet inte hur jag ska göra? Tack på förhand bästa du. KRAM

  http://johannabrege.com

  Johanna 2018-02-05 18:08:57 http://johannabrege.com
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!

   Bra fråga! Jag tror att det handlar mycket om att engagera sina följare och själv vara engagerad i cyber! Ex vara aktiv på instagram och få in folk på bloggen via sin instagramprofil.

   Klart att det tar mycket tid, men jag tror att det är bra att avsätta tid för det så att det inte ständigt är en grej som ligger latent. Säg att du sitter 30-40 minuter varje kväll eller morgon och bara engagerar på instagram, alltså likear, kommenterar och planera ditt content så är jag säker på att det kommer att gå jättebra 🙂

   KRAM!

   Fanny Ekstrand 2018-02-09 13:18:59
   Svara
 • Okej Fanny, jag vill ha hela din garderob.

  Jannike 2018-02-05 10:36:03 http://www.jannikereinholdsson.se
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry