Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Eat my cake and live here too

Copenhagen what’s good! Allt såklart. Det är det jag älskar och passivt aggressivt hatar med den här stan. Att jag ofta önskar att jag bodde här, men att jag då önskade att alla jag känner också bodde här. Jag vill liksom inte flytta ifrån något för att komma hit. Jag vill bo i Köpenhamn och äta kakan också tillsammans med familj och vänner och hund. GUD. Att jag ens kommer hemifrån på morgonen, det är en gåta. Jag tycker att 50% av upplevelsen med att resa bort är att komma hem.

Men jag låtsas som att det inte alls är sant och fokuserar istället på vad de närmsta dagarna ska handla om: hur många gånger jag hinner byta kläder och hur många drinkar jag hinner få i mig med olika personer. Hörde jag modevecka part 2? Startskottet gick vid lunch idag med Victor & Rolfs hållbara kollektion för Zalando.

Shirt, Max Mara at Zalando. Pants, By Malene Birger. Blazer, vintage. Shoes, Zara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!