BRB Vacuuming my face

Hi it’s me. Jag hade kanske inte tagit hudvård från mig själv, för 6 månader sedan med due to problemhy så måste man ju ibland ta och rycka upp sig själv (mitt nyårslöfte för 2018 är att börja betala räkningar i tid, sexy va) och inse att problemet kanske inte är 100% genetiskt utan kan också ha med att göra att jag tvättade ansiktet lite när jag kände för det etc.

MEN! New year new me. Just nu ser jag till att underhålla det fejs som gud så snällt har givit mig genom att maska då och då. Sheet masks är ett givet inslag pga lazy girls best friend (OBS beställer alltid på eBay pga BILLIGT ex här och här) men sedan gillar jag den jag kletat på ovan som är signerad Le Labo. Den sitter som berget och går därför enbart att lägga 20 minuter innan man hoppar in i duschen (life hack nr 1). Men den städar porer som en dammsugare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!