Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Basic Layering

Jag välkomnar er alla in i layeringens högborg. Somliga kallar hösten för just det, men jag är beredd att sätta emot. Varför? Jo, för att hösten innebär en helt ny garderob, allt som heter stickat och jacka åker fram och avlöser sommarens luftiga skjortor och tunna sandaler. Allt känns nytt och fräscht. Men nu, i januari, vad händer då? Kylan är densamma och vi sitter på exakt samma artilleri som under höstsäsongen. Vad göra? Jobba med det man har och återuppfinna hjulet. Gång på gång på gång. Och det är ju sedan gammalt nu att det absolut bästa sättet att få garderoben att kännas dubbelt så stor är att släppa sargen och börja experimentera med silhuetter och olika lager. Så kramar man ur sina plagg riktigt ordentligt.

Dress, Gestuz. Denim, Bikbok. Sneakers, New Balance. Plastic bag, Saks Potts. White bag, ATP Atelier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!