Last minute fix New Year’s Eve edition

Låt mig presentera: sista-minuten-trix inför nyårsnatten.

Bara fötter i strappy klackar (tänk juli snarare än december och krydda med glitterstrumpor om graderna klättrar under minus 2), satin i colorblock och monokromt (Attico, you are killing me still) och ögonmake i form av rosa a la Kate Moss eller juvelerare på uppåttjack som Pat McGrath (följ henne här för DIY).

Till sist. When in doubt: locka håret, använd ullkavajen som ytterplagg och håll dig till klara drinkar för en lättare bakfylla (en myt vi tar med oss in i 2018 pga hoppet är det sista som lämnar kvinnan).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fanny! Efter att ha lyssnat på Add to bag vill jag bara vara din vän! Keep up the good work med Viola! Gott nytt år <3

    Elina 2017-12-29 18:08:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!