It’s a (sale) djungle out there

Även om granen åkte ut med huvudet före i morse, så håller jag på den gröna klädkoden ett slag till. Låt oss säga till våren i alla fall? Grönt i tonerna från barr till ljus pastell är nämligen högt på tapeten under kommande säsong. Kan vara bra att ha med sig i reahysterin. Jag brukar se till att kolla igenom mina favoritvisningar för SS en extra gång innan jag ger mig ut i djungeln av nedsatta priser (vare sig det är en fysisk djungel eller ni vet, eller cyberdjungel) så att jag inte faller för några röda fällor, utan istället ser till att slå till på plagg som kommer att fungera i min vårgarderob också.

Vi pratade om detta i förra veckans avsnitt av Add to bag, har ni missat? 

Suit pants + knit, H&M. Sneakers, New Balance. Earrings, Linn Holms. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!