Fact: I respect the winter weather (and proof that that’s a lie)

 

All you who thought I didn’t own a real thick jacket raise your cyber hand! Image how wrong you were. Isn’t it just wonderful to be proven the opposite sometimes? I know what you think, that I no longer believe in wool blazers, but that’s not entirely true, I just wanted to take a ride around the block without pantyhose. When that type of craving comes towards me, all I can do is obey and make a puffer situation out of it. It’s math. Kind of. 

Den som inte trodde att jag ägde en dunjacka räcker upp en cyberhand! Tänk så fel ni hade. Visst är det underbart att bli överraskad ibland. Nu tror ni väl att det är för att det finns väder som inte en vältovad ullkavaj kan tackla, men det var faktiskt bara så att jag ville ta en sväng runt kvarteret barbent i december. Då åker dunjackan på. Kan vara den enklaste matematiken i vädret.

Men ni som lyssnat på senaste avsnittet av Add to bag vet ju att det också är för att jag har sju centimeter tjocka mamelucker (nix, det order har inte gått i graven än) som håller mina holy parts, så att säga, varma.

Puffer jacket, J.Lindeberg. Skirt, Vintage. Boots, Doc Martens. Bag, ATP Atelier. Glasses, Céline.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fanny! Till nyår har jag för en gångs skull en tydlig idé om hur jag vill se ut. Men såklart kan jag inte hitta det online någonstans!! Du känns som rätt person att lokalisera följande: en paljettkjol, gärna i färg/flera färger, i modell längre typ midi. Vet att Zara hade en optimal för ett tag sen men den är såklart slutsåld. Vet du var jag kan hitta vad jag söker? Om inte, har du andra outfitidéer till mig? Kläderna får gärna glittra, och helst inte bestå av ett kortkort korvskinn.

  Anna 2017-12-21 11:14:23
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!! Haha, älskar att du tycker att jag är rätt person för det! Jag ÄLSKAR denna från Zara, kommer personligen att köra på den till just nyår faktiskt: https://www.zara.com/se/sv/kjol-med-paljetter-och-fransar-p08569854.html?v1=5241524&v2=498016, sedan gillar jag även dessa tre, visserligen inte i någon färg, men väldigt festliga alla tre och perfekta paljettmidikjolar till nyår: https://www.zalando.se/samsoe-and-samsoe-kelis-pennkjol-silver-sa321b01c-o11.html
   https://www.weekday.com/en_sek/women/categories/skirts/product.mette-sequin-skirt-silver.0544680001.html
   https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/kjolar/nly-eve-1103/sequin-skirt-301525-1173/
   KRAM!

   Fanny Ekstrand 2017-12-21 15:31:35
   Svara
 • Är kär i jackan!!

  Emma 2017-12-21 10:20:11 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!