One for me one for you

This time a year when the parties just won’t stop coming (oh the horror) reinventing your party wardrobe isn’t easy. So last night, I spiced my outfit up a notch by wearing one of each shoes. Oh, and I took the subway to the first party, and I swear there was a contest going on who could stare at my feet the most. If they wondered if I took the wrong shoes in a hurry on my way over there? Abso-fucking-lutely as a character on a very famous TV show would have said.

Igår gjorde jag och Viola stan genom ett par julfester som vi prickade av. Jag tycker alltid att det är lite trixigt att återuppfinna hjulet av strass och paljett när festligheterna duggar tätt. Men igår gjorde jag just det, uppfann hjulet igen alltså (självförtroendet är på topp) och plockade på mig en av varje sko istället för att köra på två matchande. Och jag lovar att dem ställde till med en riktig stirrtävling på tunnelbanan. Om folk trodde att jag hade slängt på mig fel skor mitt i rushen att hinna till perrongen? Absolut.

OBS fungerar bara om det är exakt samma sko, men det säger väl sig självt. Är det inte något du ruvar på hemma i garderoben så ring en vän. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • gjorde alltid så för fler år sedan, ägde likadana skor i olika färger så bytte runt och hade på mig skorna i olika färger!

    Josefine 2017-12-14 14:28:28 https://varmepumpeshopen.no/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!