Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fall accessories to save your (cold) ass

 

If you still believe that avoiding real jackets is a full time job, it’s a good idea to know your turtlenecks and scarves. The latter could be the size of a blanket, just for everyones best interest. I am really serious about my fall accessories it turns out. 

Om man fortfarande fintar ordentliga höstjackor som om det vore ett heltidsjobb, är det en god ide att satsa på både polotröja och en halsduk som skulle kunna vara just en duk eller alternativt en lättare filt. Jag gör mitt bästa. Läge leve ullkavajerna.

Blazer, Filippa K. Corduroy pants, Uniqlo. Scarve, Samsoe Samsoe. Knit, H&M. Lurex boots, Nelly. Bag, Stella McCartney.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tja!! hur tycker du att uniqlos byxstorlekar är? Är de true to size?

  Paulina 2017-11-07 21:03:46 http://nouw.com/paulinanti
  Svara
 • På tal om cold, eller bara på tal om höst. Jag gifter mig nästa höst, nån gång i okt är tanken. Hittar ca noll potentiella brudklänningar jag gillar. Din stil är ju alltid on point, kan inte du tipsa?!

  Hanna 2017-11-01 14:01:24
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Alltså hur kul att du ska gifta dig!!! Hm, alltså om jag skulle gifta mig nästa höst skulle jag ha på mig något enkelt, svepande med lång ärm. Min drömklänning är något liknande denna från Stine Goya https://www.google.se/search?q=stine+goya+yellow+dress&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=baZKGPXV7908tM%253A%252CPCyqAs3Jo6L5RM%252C_&usg=__30pLxyfKXLiEgrQLq4GNTexN_WY%3D&sa=X&ved=0ahUKEwiHl7r9up3XAhUrMZoKHTnEBq0Q9QEIOjAD#imgrc=sU6iamBGmozo7M: fast med längre underkjol och såklart i vitt. Fast jag tycker också att denna är helt magisk https://www.net-a-porter.com/se/en/product/677980/Self_Portrait/primrose-crepon-trimmed-guipure-lace-gown. Till dessa skulle jag ha massa massa blommor i håret, tänk typ Frida Kahlo style (alltså OBS EJ Coachella 2014). Och stora örhängen. Om du inte ska sy upp själv hos skräddare så skulle jag faktiskt hänga mer på Net-a-porter eller liknande siter snarare än hos brudbutikerna. Hehe, hoppas detta hjälpte lite! xx

   Fanny Ekstrand 2017-11-01 14:20:38
   Svara
 • Jihhaa!!! 🙂 Vill tipsa om ett ögonfransserum som funkar.. Nanolash. som ny får du 100 kr i rabatt ❤❤❤

  Här är min länk: http://referme.to/9vACAme

  Pia Svensson 2017-10-31 12:13:14
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson