Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The new bascis and why they are in fact new basics

 

Det känns ju oundvikligt att inte tänka på hur mycket man konsumerar idag. Jag försöker att tänka både en och två gånger och köper mycket vintage, men det finns ju alltid utrymme för förbättring. Men jag tänker också mycket på vad det är jag köper och hur det kan bidra med att det blir så roligt som möjligt att klä sig på morgonen. Framförallt under höst- och vinterhalvåret då man vaknar varannan morgon till att mordor hägrar utanför fönstret. Då är det ultimata lyckopillret för mig att ta på mig något som gör mig glad.

Jag hängde på stories i helgen och fastnade på ett klipp där kära Hanna MW intervjuades av ElinaStyleby. Hon frågade Hanna hur man får en garderob i färg och Hanna svarade så enkelt. Det är bara att inte köpa något annat än plagg i färg (ej korrekt citerat jag har inte världens bästa minne men ni förstår ju). JAG VET INTE VARFÖR DET TRÄFFADE MIG SOM EN KÄFTSMÄLL.

Köper man inte annat är roliga plagg så får man ju oundvikligen en jävligt rolig garderob.

Och jag blev påmind ännu en gång varför den nya basgarderoben inte handlar om den perfekta vita t-shirten och ett par svarta kostymbyxor. Den nya basgarderoben är glitter, färgstarka klänningar, ljusa tovade baskrar, paljettväskor och maffiga fuskpälsar som hade gjort Carrie Bradshaw grön av avund. Det blir inte svårare att matcha det, tvärt om. Du blir bara tvingad att klacka ur din comfort zone lite.

Faux fur, Marei 1998. Sequin pouch, Attico. Draped dress, H&M. Beret, & other stories. Glitter boots, & other stories. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind