Wake me up before you go go

This weekend I’ve had one, two and many more beers and Katarina Ölkafé, I’ve been up early to buy croissants and eat in bed. I’ve also helped my mom pick out a new velvet couch, dressed up Riche’s menus as fashion victims for Halloween and worn my Dr Martens loafers with everything. 

I helgen har jag druckit öl på Katarina Ölkafé, varit uppe tidigt och köpt croissanter att smula i sängen fast det var nybäddat, hjälpt min mamma välja soffa på MeliMeli och varvat mina Dr Martens loafers med ett par snarlika från & Other Stories. Jag har också klätt ut Riche’s menyer till små fashion victims.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åååh! Jag älskar både din och Violas stilar, ni är så sjukt snygga all the time! Den fluffiga grejen som Viola har på bild här, vet du var den är ifrån? 😀

    Maggie 2017-11-04 09:27:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!