Loony garden lady

I don’t know if the summer Paris offered us this weekend got to my head or if I am just not physically ready for the upcoming winter but all I want to wear right now is flower patterned dresses. And I want to wear them with chunky or a bit crazy shoes. Imagine a loony garden lady and you have my inspiration. 

Jag vet inte om det var för att Paris bjöd på sommar i helgen eller om jag bara tappat säsongstänket helt men allt jag vill dra kortet för just nu är blommiga klänningar. Jag vill bära dem med boots och tokiga sneakers. Tänk er galen tant i trädgården så har ni mig på en pinne. Eller fruktträd kanske.

Red dress, Topshop Unique/Zalando. Blue dress, H&M. Pink dress, Zara. White boots, Vagabond. Fluffy slingbacks, Nelly. Sneakers, Stella McCartney.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!