This seasons best coat is Teddy

I woke up to fall yesterday. And someone didn’t have the curtesy to warn me. But, I am not as mad as I could be since I have been dying to try my new teddy coat. I wore it with an entire color scale, which I really like right now. I feel like everyone in this town just switch mode from one day to another every year when the leaves change. From quite colorful to just plain darkness. I refuse to be one of those black, grey, marin blue types this time. But ask me again in a couple of months and we’ll se how well I do. 

Vaknade upp till höst igår. Kände inte alls att jag fått någon förvarning, men som tur var hängde den här teddykappan redo att följa med på frukost och tackla de kalla vindarna som bara kastar sig i ens riktning så fort man kliver utanför dörren. Bar den i färgskala, något som jag tycker är så fint just nu. Vägrar falla in i det svarta mönstret som alla stadsbor bara trillar in i så fort löven byter färg. Våga vägra svart, grått, marint etc. Mvh någon som antagligen klarar att hålla skenet uppe i en vecka för att sedan snällt ställa sig i ledet.

Teddy coat, Gestuz. Corduroy pants, H&M. Cashmere turtleneck, Maska. Necklaces, Blue Billie. Bag, ATP Atelier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så fin färg på baskern! Var är den ifrån? kram

  sanna 2017-10-10 19:47:45
  Svara
 • Så jävla spot on färgskala älskart

  Signe 2017-10-10 19:38:18
  Svara
 • Så mysig och fin kappa!

  Josefine 2017-10-10 12:20:35 https://vepax.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!