Tricks c/o Céline

While the early Oktober weather still allows it, I use all of my blazers as coats like there was no tomorrow. I kind of wish there weren’t since this time of the year is just perfect for layers. Also, borrowed this styling trick from fashion week in Paris and Célines SS18 show and tuck half of my blazer into the skirt. 

Medan det tidiga oktobervädret fortfarande tillåter så sportar jag kavaj som jacka som om det inte fanns någon morgondag. Faktum är att jag faktiskt önskar att det inte fanns det, i alla fall inte en morgondag där vädret inte är exakt så här lager på lager-vänligt. Lånade lite styling från modeveckan i Paris och Célines SS18 visning genom att låta halva kavajen vila innanför kjollinningen.

Blazer, vintage. Knit, J.W Anderson x Uniqlo. Denim, Levis. Skirt, H&M. Necklaces, Blue Billie. Bag, Stella McCartney. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Snälla människa! Ska man verkligen bli inspirerad av det du har på dig? Det ser inte klokt ut! Tänk själv hur bekvämt det är med kavajen innanför kjolen! Totalt fult och korkat! Säljer du vad som helst?

  Lena 2017-10-06 18:21:59
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Hej Lena! Jag står för det jag har på mig, men smaken är som baken. Tack för din kommentar och trevlig helg till dig.

   Fanny Ekstrand 2017-10-06 21:08:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!