70s dinner

Last week me and Viola had a dinner with danish jewelry brand Jane König. To be more precis the dinner was all about wine, food and lovely friends in nice jewelry. Not too bad. The theme was 70s and so we put on our best suits and shirts with big cuffs and topped the look with this necklace

Förra veckan hade jag och Viola en middag med danska smyckesmärket Jane König. För att vara mer exakt så innebar det massa vin, mat och fina vänner i nya smycken i Berns spegelsal (kuriosa, vet ni att spegelsalen är gjord identisk med ett utav de mest påkostade rummen i Versailles?). Temat var 70tal så vi satte på oss våra bästa kostymer och skjortor med stora slag och toppade både två med det här halsbandet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • SÅ himla kul med temafester 🙂 älskar även halloween när man får ta i extra mycket med outfiten haha 🙂

  Idag är det topplista Instagram mode på bloggen:)

  ha en kanon vecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

  Maria at Inredningsvis 2017-09-27 11:10:14 http://inredningsvis.se/
  Svara
 • Åh, älskar alla smycken därifrån!

  Josefine 2017-09-27 09:43:11 https://acquoofsweden.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!