Saved from instagram lately

Here is a few images I saved on instagram lately. I can’t really say if they tell something about me right now though? Besides that I already feel a big loss regarding this summers Aperol Spritzers. And that I really, and I mean really need to get my laundry together. But I think I need some Prada runway feathers if I’m gonna have any chance to make it as fun as above. 

Här är ett urval av allt vackert jag sparat på instagram den här veckan. Kan inte dra några slutsatser förutom att jag redan känner en separationsångest från sommaren Aperol Spritzers samt har två överfulla tvättkorgar från New York och förra veckans hysteriska schema som ropar mitt namn i mina drömmar. Måste nog slå till på lite runwayfluff från Prada bara, om det ens ska kännas i närheten lika roligt som på bilden ovan.

Image 1. annabelrosendahl. 2. selrrose. 3. lukeedwardhall. 4. mrinmycart. 5. josephinebredsted

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!