Grocery store fashion show

One of the reasons we were in New York last week was to go to the runway show for the collection that Heidi Klum designed for Lidl. In an old warehouse down in hip Meatpacking District Lidl had builded an entire grocery store, all color coordinated. And of course the show was held on grocery store travelators. A for effort. Then we went up to SoHo again for corn cobs and margaritas. 

En utav anledningarna till att vi var i New York förra veckan var för att gå på visningen av Heidi Klums kollektion för Lidl. I en gammal lagerlokal i hippa Meatpacking District hade Lidl byggt upp en helt färgkoordinerad matbutik och visningen skedde på rullband á la butikskassa. A for rekvisita (och självdistans). Sedan gick vi och drack margaritas och försökte lära oss att imitera Heidi’s Project Runway lines.

Dress, Baum und Pferdgarten. Leo bow blouse, Heidi Klum x Lidl. Flatforms, Prada. Glitter socks, & Other stories. Sunglasses, Céline. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!