End of an sartorial crisis

So I’ve talked quite a lot about my ongoing style crisis. It’s a post summer situation. My wardrobe has just been feeling so empty, my inspiration account on minus and every sartorial decision has felt like total rocket science. But I am feeling the winds of change blowing (it’s possible it just might be September winds but let’s pretend). I think this upcoming week might just be the solution to all my clothing issues because on Wednesday I am catching a flight to New York and that city never disappoint me. 

Jag har ju tidigare talat om att jag har en sån vem är jag efter sommaren-kris (missat? lyssna på podden här). Min garderob har känts tom, inspirationskontot stått på minus och varje sartorialistiskt beslut har varit ett uppförsbacke. Men jag känner förändringens vindar blåsa (kan också bara vara septembervindar men nu låtsas vi här). Jag tror att jag står på mina jeansbeklädda ben igen efter kommande vecka. På onsdag fångar jag nämligen ett flyg till New York och den staden gör mig sällan besviken.

Trenchcoat, Topshop. Striped knit, Monki. Denim, Weekday. Faux fur bag, Topshop. Sandals, ATP Atelier. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Helt besatt av din teddy väska!!!
  Jag kan verkligen känna igen mig i efter sommaren krisen.
  Ha en underbar och inspirerande resa till New York!!
  xx

  Marianne 2017-09-05 10:45:02 http://mariannelle.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!