Are sock boots socks and boots or boots with socks?

During fashion weeks first day in Stockholm i didn’t do much fashion weeking to be honest. But I did do a meeting marathon. But, committed to the situation like I am I changed my sneakers for a pair of glitter sock boots. I couldn’t help but wonder, if you are wearing this seasons hottest boots, the sockboots, and wearing socks, are you wearing double socks? 

Under modeveckans första dag gjorde jag inte så mycket modevecka. Men desto mer möten på stan. Jag klädde mig enligt men passade på att hoppa i ett par glittersockboots istället för de sedvanliga sneakersen. Jag kan inte låta bli att undra, om man har på sig säsongens hetaste sko sockbootsen och har på sig strumpor under, har man dubbla strumpor på sig då?

Dress, Rodebjer. Long sleeve t-shirt, Samsoe Samsoe. Glitter sock boots, Nelly. Fur bag, ATP Atelier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!