What I’ve saved on instagram this week

Just like I said before, I am so excited to start this fall season off now. Double denim, heavy earrings, sockheels, pickled carrots and rattan seems to be what on my mind this week. No arguments, sound a lot like me. 

Precis som jag antydde förut så är jag med än peppad på att dra igång den här höstsäsongen. Dubbeldenim, tunga örhängen, strumpklackar, pickade morötter och rotting verkar vara vad jag fastnade för på instagram denna vecka. Min självspykoanalytiska sida säger mig, enbart dömt av detta, att jag verkar känna mig som mig själv.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • heeeeei! två extremt viktiga frågor! 1. var klipper du dig? jag har också lockigt hår och har inte riktigt hittat någon som förstår mig :/ men du e så fin i håret jämt! (önskeinlägg: hur du stylar ditt hår. är ganska ny läsare så ursäkta om du redan gjort)
  2. var kommer örhängesbilden ifrån?! <3

  cornelia 2017-08-15 14:18:54
  Svara
  • Svar på cornelias kommentar.

   Hej!!!! Jag klippte mig senast hos Mona på Daisy Grace i sturegallerian, hon är superhärlig och förstår sig VERKLIGEN på lockigt hår. Nix, aldrig gjort ett sånt inlägg men ska verkligen försöka mig på ett, det blir dock inte så långt, jag är nämligen inte så avancerad när det kommer till det 🙂
   Åh den kommer från giasalvaggio på instagram! <3 Och välkommen!!!!

   Fanny Ekstrand 2017-08-15 17:03:20
   Svara
 • Hej fina Fanny! Vad använder du för appar när du gör collage, exempelvis det ovan? Kram.

  Norah 2017-08-15 11:26:36 http://www.norahlng.devote.se
  Svara
  • Svar på Norahs kommentar.

   Hej fina! Jag gör all bildbehandling i photoshop, även dessa kollage 🙂 På instagram använder jag whitagram! Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-08-15 11:49:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!