What I am packing for Way out west

Om bara några dagar sätter jag mig tillsammans med min partner in podcast Viola, på ett tåg ner till Göteborg och Way out West. Om vi ska ha kul? Ja. Om vi är så peppade så att vi nästan håller på att spricka? Ja igen. Vi är framme i Gbg lagom till att festivalen slår upp portarna och senare samma kväll så livepoddar vi ju även, remember? Såna rockstars. Skoja.

Jag ska inte ljuga, att packa till festival är inte någonting jag gjort så många gånger i livet. Var ”försiktig” som ung och satt ej med de coola kidsen på Peace and Love och drack solljummen folköl i gamla solstolar på festivalcampingen. Dessvärre. Men jag hade gärna gjort det så här med backspegeln i hand. Jag gör alltså mitt bästa för att ta igen allt jag missat i festivallivet sedan 2006 ungefär när en biljett till Hultsfred var lika med sommaren kirrad.

Tillbaka till packningen. Jag kommer att satsa på festivalskornas festivalskor. Dels för att de är sköna som satan, men också för att exakt allt man har till dem blir coolt. Jag lovar. Dr Martens är så häftig som jag skulle vilja vara jämt, men så har jag ju min inre tant som oftast som alltid åker ut på vädring istället. Ej så nu alltså. Till dem kommer jag att ha klänningar och kjolar i mönster pga råkar du spilla eller någon spiller på dig så är ju mönstrat bättre än enfärgat. Ha! Där satt du som läste detta och trodde jag var dum, så är alltså inte fallet. Militärjackan känns som en självklarhet och enbart så för att jag googlat Kate Moss Festival så många gånger att jag inte kan räkna. En lackjacka kommer att slinka med ner i packningen också för det är både supersnyggt och regntåligt och det ska ju saker vara på festival.

Sedan till det viktigaste av allt. Eftersom att Way out West kommer att bli både lite festligt och stökigt är det ju en dålig idé att ta med det vackraste man har. Hur är man piffig ändå? Och hur kan man komma undan med ungefär samma outfit tre dagar i rad? It’s all about krimskrams. Summan av kardemumman så kommer alltså min packning bestå till hälften av härliga strumpor, örhängen och magväskor (så bra att ha händerna över till andra viktiga saker så som öl och mobil). Nu vet ni!

Red patterned dress, & other stories. Dotted wrap dress, H&M. Patent jacket, Monki. Utility jacket, Nelly. Flower skirt, Ganni. Fanny pack, Gucci. T-Shirt, Ganni. Earrings, Mango.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ja sommaren 2006 var ju du typ 12 bast så.,svårt hur du kan jämföra Hultsfred då!

    Alicia 2017-08-07 02:53:22
    Svara
  • Heeej! Du gör så himla fina kollage. Vilket program använder du dig av?

    Tyra 2017-08-06 22:18:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!