Saturday Desktop

 

Som frilans har man ju alltid eller aldrig semester. Lite beroende på hur man väljer att se det. Något som på sommaren är rätt så lägligt. Sol? Autosvar på mailen till kl 15.00 och sedan stängd dörr till kontoret till middag. Regn? Förvänta dig sjutton mail, fem tidsinställda blogginlägg och uppföljning på det mesta som sagts den senaste månaden. Men under gårdagen passade jag på (yes, jag vet att det var lördag, men en frilans lördag kan lika gärna vara en torsdag) att komma ner till kajen, sporta min nya bikini och äta ett par för många persikor.
 

Bikini, Monki (top & pants). Shirt, The Shirt Factory

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Vilken app använder du när du redigerar dina bilder? Och hur får du den svarta ”ramen” runt bikinibilden? 🙂

    Emma 2017-08-02 15:59:29
    Svara
  • Älskar bikinin! Och ungefär mitt i den meningen kom jag på att jag också har den, fast i brunish. Hehe 🙂

    Jessica 2017-07-31 10:16:45 http://www.jezzthemess.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!