3 Ways to wear a slip dress and striped shirt

För att fira faktumet att det är en torsdag mitt i livet, i slutet av juli, tänkte jag att vi skulle kolla på hur jag stylar slipklänningen och skjortan just nu. Närmare bestämt på tre olika vis. På sommaren blir jag ofta fast i en viss typ av tankesätt, vilket får mig att känna mig lika spännande som ett vitt A4-papper. Ibland måste man bara utmana sig själv lite, ni vet? Och det bästa med just skjorta+slipklänning är ju att man kan byta under dagens gång. Fattar ni hur spännande man är då. Som Madonna scen.

Att sätta skjortan under klänningen känns ju ungefär lika nytänkande som en mozzarella och tomatsallad. Men. En mozzarella och tomatsallad kommer alltid att vara en mozzarella och tomatsallad. It’s good.

Slip dress, & Other stories (simliar here). Shirt, H&M. Mules, ATP Atelier. Sunglasses, Céline.

Så här glad blir man av att ha skjorta under klänning, det är sant. 

Nummer två är att knyta din härliga skjorta som en liten magkort topp över din klänning. HUR långa ben ser det ut som man har då? Jättelånga. Då kan man unna sig lite platta skor. Skoja, det kan man alltid göra. Framförallt om de är silver.

Slip dress, & Other stories(simliar here). Shirt, H&M. Slippers, ATP Atelier.

Och nej, detta inlägg är inte i samarbete med ATP Atelier och deras höstkollektion jag bara råkar vara besatt utav deras skor. Och väskor. Period. 

Har ni tänkt på att många handväskor går att sätta runt midjan? Well, som ni ser har jag det. Min syster drog två skämt om detta. 1. Att det ser ut som en fannypack anno neandertalarna. 2. Att jag hade slagit ihjäl min hund och fäst honom runt magen. Inget roade mig vidare.

Och juste, ha skjortan uppknäppt är andra gången denna månad som jag snor stiltips från Friends- Rachel. Sorry not sorry.

Slip dress, & Other stories (similar here). Shirt, H&M. Fury bag, ATP Atelier. Heeled loafers, ATP Atelier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny!
  Älskar verkligen din blogg och stil och inte minst dina Celine glasögon! Jag ser att du länkar till shadestation, har du beställt dina därifrån? För vill vara säker på att hemsidan säljer äkta varor och att de kommer fram innan jag beställer. Hur lång tid brukar det isåfall ta? 🙂

  Vore så tacksam för svar!

  Kram

  Martina 2017-08-06 21:50:14
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Hej! Nix, har ej beställt därifrån 🙂 Jag har beställt Celine från Smartbuyglasses och Mister Spex! Flera vänner som också beställt därifrån som är supernöjda 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-08-07 07:51:13
   Svara
 • Hej Fanny!

  Måste bara säga att jag älskar din blogg! Undrar vilken kamera du använder dig av? Bilderna blir alltid så fina!

  Kram

  Lin 2017-07-29 10:42:15
  Svara
  • Svar på Lins kommentar.

   Hej! Tack snälla, vad kul! Jag använder en Canon EOS M 3 med ett 22mm objektiv 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-07-29 16:59:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!