Am I getting dressed as myself again?

  
 

På tal om höstnyheter så kanaliserade jag Downton Abbey remake year 2017 i eftermiddags på Il Caffe i eftermiddags. Hur kan att knöla på mig en extra blus under min redan rätt så extravaganta klänning göra mig så lycklig? Efter en semester bestående av trosor som byxor och stora skjortor som enda ordentliga klädesplagg så känns det nästan som att jag klär på mig mig själv igen.

 

Dress, & Other Stories. Blouse, Rodebjer. Flats, H&M. Bag, ATP Atelier. Glasses, Céline.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men hallå jag blir så nyfiken på om du inte blir jättevarm när du bär så mycket lager?? Eller är det bara jag som svettas onaturligt mycket??

  Ebba 2017-07-27 21:50:10 http://ebbaoctavias.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Haha, alltså tillhör absolut bland de svettigare människorna. Detta är en väldigt bra fråga. När jag hade på mig detta var det faktiskt inte så varmt, så det är svaret på den lilla frågan i denna fråga. I det stora hela så försöker jag värmekompensera. Har jag flera lager på mig så har jag så obefintliga skor som möjligt = typ sandaler. Sedan köper jag nästan bara ordentliga material, väldigt sällan akryl och annat konstgjort. Har jag på mig det är det som att sätta på en kran. Mitt sista knep är att aldrig ha för tighta plagg på mig. Det är ju lite som att be om svettningar.

   Men när jag har lack på mig mitt i sommaren så kan alla vara säkra på att jag absolut är dödslökig, no matter what bilden kanske uttrycker. Då härdar jag och tänker FASHION.

   Fanny Ekstrand 2017-07-28 09:58:06
   Svara
 • Tycker du har så himla härlig, snygg och personlig stil!

  Josefine 2017-07-27 09:04:57 http://direktflytt.se
  Svara
 • alltid lika snyggt!

  Ida 2017-07-26 18:47:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!