About High Waist Bikinis

I did not hate to run round like this in the evening sun on our italian cliff over Portofino. Why was I unaware about the comfyness high waist bikinis bring? I was in chock the entire vacation and did not even care to wear pants. 

Hatade inte direkt att springa omkring med höga bikinitrosor och t-shirt i kvällssolen på vår italienska klippa ovanför Portofino. Varför har ingen sagt till mig att höga bikinitrosor är så fantastiskt? Man tror nästan att man springer omkring med brallor. Less is more.

Bikini, Monki. T-Shirt, Chêne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Super snyggt med högmidjade bikinitrosor!
  Själv har jag aldrig riktigt känt mig bekväm i bikini men i våras när jag testade mina första högmidjade (helsvarta också från Monki) var jag såld – kände mig mer självsäker och snygg och som du säger: det känns nästan som man springer omkring med brallor 🙂
  Kram! xx

  Marianne 2017-07-21 09:27:13 http://mariannelle.com
  Svara
  • Svar på Mariannes kommentar.

   Men visst är det! Jag tvivlar på att jag kommer gå tillbaka till lågskurna trosor efter detta 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-07-23 12:57:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!