Italy Vacay Duties

Radiotysnad -över! Jag försvann till Italien en vecka och lät bloggen vila lite för att sedan komma tillbaka med full kraft. Samtidigt som jag har tryckt i mig pasta i hysteriska mängder, exponerat lite hud i mestadels rutiga bikinis, sippat Aperol Spritz som om det vore guds gåva till mänskligheten (vilket vi ju alla vet att det är) och åkt vespa längst slingriga vägar med havet som kuliss.

Mest använda plagg? Min rödvitrutiga bikini från Monki och den här klänningen från H&M. 

Mest frekvent på min tallrik? Spaghetti Vongole utan tvekan.

Bästa sällskap? Min snubbe utan tvekan. Med Bookbeat som tät tvåa.

Mest sportade skor? Mina mockaslippers i rosa från Jennie-Ellen och saffransgula flats från ATP Atelier. 

Antal tomma espressokoppar? 100000.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vill så veta hur ni bodde Mvh vill åka dit!

  Ew 2017-07-22 10:59:55
  Svara
  • Svar på Ews kommentar.

   Vi bodde via Airbnb, så jag browsade helt enkelt bara runt tills jag hittade ett ställe som kändes okej i området vi ville vara i! Airbnb är ju lite att köpa grisen i säcken, men jag har ändå haft väldigt många bra erfarenheter av Airbnb 🙂

   Fanny Ekstrand 2017-07-23 12:56:24
   Svara
 • Ser fantastiskt ut. Och Vongole – MUMS, så gott det är!

  Josefine 2017-07-20 13:04:44 http://svenskatrappsteg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!