Two ways to wear swimwear in the city because you never know when to expect water

Ni tyckte ju så bra om min lilla style story tidigare i veckan, så jag gasar på med en till! Har någon någonsin funderat på varför man inte bara går runt i bikini hela tiden, in case of oväntat dopp, eller bara för att det är ganska så mycket skönare än mycket annat vi har nära kroppen andra dagar? Som ni kanske redan klurat ut, så har jag det. Dessutom kanaliserar jag min inre Carrie så mycket när jag visar magen? Det är något jag fått för mig i alla fall. Så här bär jag mina badkläder på stans gator i sommar.

 

Jag kan aldrig vara helvit utan att tänka pyttelite på Backstreet Boys omslag Millenium. 

Att sporta bikiniöverdelen till kostym är mitt favoritsätt att visa upp min mage på just nu. Vill aldrig ha på mig en riktig tröja till kostym någonsin igen? Och tror ni att jag står här och svettas bara för att jag har hellångt på mig, tänk om. Jag är oanat vältempererad, vad mitt ansiktsuttryck än tyder på.
Suit, Hope (pants & blazer). Bikini top, H&M. Straw bag, Chêne. Silver slippers, ATP Atelier


Om du däremot är mer utav en baddräktstjej och inte alls känner att din inre Carrie kommer fram i samma veva som ditt mage gör, så är även det okej. En baddräkt är ju praktiskt taget bara en body som tål vatten lite bättre än de flesta andra (I KNOW!). I sommar bär jag mina baddräkter tillsammans med de vidaste byxorna jag kan hitta. För ni kan ju min regel, tajt upptill, vidd nertill och vice versa. Duh. Sandaler är ett måste. Och citroner också.

 

Swim suit, Daisy Grace. Pants, Dagmar. Sandals, ATP Atelier. Net bag, Chêne. Lemons, Coop.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så smart ändå att göra så och du matchar det så snyggt!

  Josefine 2017-07-19 14:16:28 http://jourstadgavle.se/
  Svara
 • ville bara skriva och säga att dina väskor är everything! bloggade om dem idag! hade inte en aning om att det var en svensk designer bakom dem. Såg det via tumgårdens blogg. Wow vad du är amazing!! massa kärlek till dig! <3

  frida g svensson 2017-07-17 20:01:33 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
 • Hej! Fin baddräkt! Vilken storlek har du på den? Är den stor/liten i storleken? :)))) Bra blogg osv osv

  Alice 2017-07-12 11:32:16
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hallå! Tack! Jag har S 🙂 De är ganska korta i modellen, och jag är inte längre än 167, så jag passar nog rätt bra i S. TACK OSV! x

   Fanny Ekstrand 2017-07-13 09:02:47
   Svara
 • wowwww tror din frisyr är min drömfrisyr nånsin (din klädstil också hehe), den luggen alltså. jag har också lite lockigt hår, hur fungerar det med lugg? fönar du den? plattar du den? hur håller du den på plats?

  fanny björne 2017-07-11 23:14:25
  Svara
  • Svar på fanny björnes kommentar.

   Haha, tack snälla! Hm, alltså jag tvekade ju ett halv liv innan jag vågade klippa lugg med mitt lockiga hår. Men till slut körde jag bara. Men ett tips är ju att börja långt och sedan klippa kortare 🙂 dvs lång gardinlugg först, sedan kortare och kortare till hellug… Jag fönar min med rundborste men 99 gånger av 100 så lever den sitt egna lilla liv… Well, I don’t om man säger så!

   Fanny Ekstrand 2017-07-13 09:04:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!