Summer morning

 

I spent the morning at my back yard, reading the news I stole from a neighbour, drinking my all time favorite summer coffee, cold with almond milk. Life is not too hard when you have a vacation thursday, wearing your boyfriends linnen shirt and new suede loafers from Jennie-Ellen. 
 

Jag spenderade morgonen på innergården med att läsa den stulna morgontidningen över en iskaffe på mandelmjölk (min största obsession under sommarhalvåret). På mig hade jag min snubbes linneskjorta och på fötterna nya mockaloafers från Jennie-Ellen. Semesterförmiddagar är inte så jobbiga som de verkar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!! Jag har en fråga som hade varit kul om du ville svara på; för ett tag sen köpte jag ett par beiga strumpbyxor med röda munnar på från Monki (Bibi tights). Jag tyckte de var himla roliga och ”behövde” ha dem. Jag visste inte till vad, och det vet jag inte nu heller hahah men jag vet att jag vill ha dem på mig. Så min fråga är, hur skulle du använda dem? Till kjol? Klänning? Vilka skor? Årstid? Vilket tillfälle (skolan? fest?)? Haha, frågorna är så många! Kul om du vill svara 🙂

  Alice 2017-06-30 18:54:39
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Älskar strumpbyxorna! Ska absolut försöka mig på ett inlägg om strumpbyxor. Men tills dess, spana in Balenciaga och Gucci och se hur de stylade strumpbyxor för SS17! jag tycker absolut att du kan ha dem till både svart minikjol och en tshirt eller polotröja men även till en minlång klänning i mönster. Satsa på mönstermix! Jag skulle nog använda dem till både vardags och fest, men antingen öppna skor (för att verkligen spela på att det är roliga strumpbyxorna som är grejen) eller till ex ankelboots. Och årstid? Året runt. Kram!

   Fanny Ekstrand 2017-07-04 07:58:53
   Svara
 • Åh så härligt det ser ut! 🙂 Jag har försökt leta men hittar inte vad du har för modell på dina solglasögon från Celine? Tycker att de är så himla fina. 🙂

  Elin 2017-06-30 01:37:33
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh, vilka Céline menar du? Jag har dessa https://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Celine/Celine-CL-41050/S-Caty-05L/1E-203526.html och dessa https://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Celine/Celine-CL-41432/S-PD9/70-341205.html 🙂 Tack!!

   Fanny Ekstrand 2017-06-30 09:40:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!