What I’ve been up to lately


 

I am terribly sorry I’ve forgot the list where I tell you stuff I’ve been doing lately. All of a sudden the weeks just flew away and there I found myself with a phone full of pictures and no one has seen them. Oh well, better late then never. Here we go. 

 

Hallå! Helt tappat bort formatet där jag radar upp saker jag haft för mig på sista tiden. Tycker att det är bra att vi kan prata om annat än bara kläder här också. Så här går jag igen!
 

  1. Jag vet att jag för en sekund sedan skrev att jag inte skulle prata om kläder men räknas väskor? Annars blir detta strike nummer ett. Snart kommer det in härliga nätväskor på Chêne. De är liksom till för att du ska lägga din stråväska i dem där det blir lite mycket att bära eller när du behöver en hand fri. OBS eller så är det bara en ursäkt för att jag vill layera mina väskor också. Du bestämmer.
  2. Jag har varit på aw med Björk & Berries på Bleck som ligger farligt nära mig. Älskar det stället. Och älskar Björk & Berries. Och Pimm’s.
  3. Kan ni förstå att jag en vanlig tisdag fick gå på pre midsommarfest på ett slott? Så lyxigt. Tack Nelly.com för att ni bjöd mig och söp ner mig. Skoja (inte).
  4. Och för att den här stiliga herren också var bjuden! Kolla va, vilken sommardröm.
  5. Och på tal om sommardröm kommer här strike två. Den här t-shirten kommer strax på en chenebags.com nära dig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!