We are on a break


Photo. André Garcia
 

Vita jeans på sommaren är lika självklart som gräsfläckarna som emellertid alltid hamnar på dem. Min favorit den här säsongen har alla gånger varit denna längre vita jeanskjol som ger mig riktiga Rachel i Vänner-flashbacks. På gott och ont (kom igen vem har inte girl crushat på Rachel någon gång?). Jag som är en denimnörd av rang har ju väldigt svårt att lägga undan blåtyget på sommaren, även när det blir för varmt. Så mycket identitet sitter i mina jeans. Nästan all min sartoriella coolhet (don’t tell) är jeans. Det är därför jag med ett lättat hjärta nu meddelar att jag är otrogen mot blåjeans med vit denim. De är ju så lika, men ändå så olika. Jag och mina blåjeans kommer att hitta tillbaka till varandra, vi har inte tappat gnistan helt, men vi är i sann Vänner-anda on a break. 

 

White denim skirt, & other stories. T-shirt, Rodebjer. Dotted shirt, vintage. Sandals, Nelly.
 

White kick flares, Saint Laurent. White denim skirt with zip, Weekday. Mini skirt, & other stories. White denim jacket, Weekday. White denim jacket with lacing, H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ALLTSÅ TACK! Rachels stil i Vänner är ju så nice, jag brukar kolla säsong 2-3 för bäst inspo.

    Ebba 2017-06-26 22:57:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!