How to (not) dress properly for midsummers eve


 

I always find it very hard to dress for midsummer celebration. I don’t think anybody missed out on the fact that I rarely put on a little flower patterned dress, high heels and are done with it. NO. This year I choose a long dress with roses, wide arms and a deep v. Oh, not too off you think to yourself. To go with it? Classic Adidas slippers. In green velvet. So close but yet so far. 
 

Tycker alltid att det är lika svårt att med kläder till midsommar. Det har väl knappast undgått någon att jag inte direkt slänger på mig en kort liten blomhistoria och höga klackar och är klar där. NIX. I år föll valet på en långklänning med rosor, vida ärmar och djup ringning. Klassiskt tänker ni, bra där. Till det? Klassiska Adidastofflor. I grön sammet. Ett fall på mållinjen.

 

Dress, Ganni (on sale!). Slippers, Adidas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!